Gyakran ismételt kérdések

Ezen az oldalon a jelentkezés és az állásinterjú során felmerült kérdéseket és az azokra adott válaszainkat gyűjtöttük össze

Amennyiben a kérdésedre nem kaptál választ a Gyakran ismételt kérdések alapján, írj nekünk Kapcsolat oldalunkon és megválaszoljuk kérdésedet!

Ha a termelésben szeretnél hozzánk csatlakozni, az önéletrajzodat kérlek személyesen add le a portán vagy küldd el a HR-Hungary@hartmann-packaging.com e-mail címre. Ha szellemi munkakörre szeretnél jelentkezni, kérlek küldd be az alábbi e-mail címre önéletrajzodat: HR-Hungary@hartmann-packaging.com.

Ha személyesen jelentkezel hozzánk, adataidat 6 hónapig áll módunkba megőrizni, utána kerülnek törlésre. E-mailben történő megkeresés után személyes adataidat azonnal töröljük. E-mail címes elérhetőségünk: HR-Hungary@hartmann-packaging.com

 Először kérlek küldd el önéletrajzodat, hogy jobban megismerhessünk, ha további dokumentumokra lenne szükségünk, azt jelezni fogjuk feléd.

Ha pályakezdő vagy, akkor is jelentkezz hozzánk bátran! Ha a pozíció kifejezett szakmai tapasztalatot igényel, azt külön jelezzük állás hirdetésünkben.

Diákként is jelentkezhetsz hozzánk, de csak iskolaszövetkezet keretei között tudunk foglalkoztatni. Amennyiben ebben a formában is érdekes lehet számodra a pozíció, kérlek jelentkezz a HR-Hungary@hartmann-packaging.com e-mail címen, amelyen keresztül megadjuk a szükséges segítséget és információt részedre.

Nagyon fontos számunkra, hogy mindenkit hozzá segítsünk tehetsége kibontakoztatásához. Dolgozóinkat ösztönözzük a tanulásra, ez nem csak szakmai fejlődésüket, hanem motivációjukat is nagyban elősegíti. Igyekszünk korrekt visszajelzésekkel és reális célokkal segíteni munkatársaink szakmai előmenetelét.

Új belépő kollégáinknak minden esetben 3 hónapos próbaidőt biztosítunk.

Technológiánkból adódóan a termelés folyamatos műszakbeosztásban dolgozik, így hétvégén és ünnepnap sem szünetel, tehát erre tekintettel kell megszerveznünk a munkát.

Igen, számunkra kiemelten fontos a Safety first kultúra, ami magába foglalja azt, hogy a területhez kapcsolódó szükséges munkavédelmi felszerelésekkel az első naptól ellátjuk kollégáinkat.

Mindenekelőtt kellemes légkörre. Nem arra vagyunk kíváncsiak, Te miért nem vagy megfelelő az adott állásra, hanem arra, hogy miért lennél Te a legideálisabb választás.